Provocări?? Bring it on!!!

Ok. Nu am mai scris de ceva timp, I know…. Viața mea a luat o turnură neașteptată, începând de la faptul că ne-am mutat în Anglia și continuând cu faptul căăă: mai vine un bebeeeeeeee!!!
Yeap, that’s right! Încă un îngeraș în micuța și frumoasa noastră familie! Suntem nemaipomenit de încântați, în al nouălea cer și abia așteptăm provocările ce vor urma de la viață.
Pe lângă asta, am reușit să-mi îndeplinesc un vis mai vechi de-al meu: un atelier handmade! Exact, mai nou realizez decorațiuni handmade pentru camerele bebelușilor. Momentan sunt la început, îmi este un pic cam greu ce-i drept, dar fac față cu brio (zic eu!).
Pe lângă Alexuțu care mișună toată ziua prin casă, un alt Speedy Gonzales în burtică și plus atelierul, am zis să mă înham la o altă provocare! Păi nu pot eu???? POT!
M-am înscris la SuperBlog din nou, ediția de primăvară, și de data aceasta mi-am propus să nu mai renunț pe final! Fie ce o fi, chit că voi câștiga ceva sau nu, NU MAI RENUNȚ!!
Vă rog mult, țineți-mi pumnii pentru că promit să revin în curând cu forțe proaspete! Iar SuperBlog-ul este doar punctul de start al provocărilor!

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *