It’s a girl!

Sursă foto: We Heart It
Deşi mi-aş fi dorit din tot sufletul ca titlul acestui articol să descrie un moment din viața mea, că Alexuțu` va deveni frățior mai mare, ei bine nu! Nu încă!!
Tocmai aflasem că prietena mea cea mai bună este însărcinată şi că va avea o fetiță! Veşti bune la pachet, iar eu habar n-am cum a reuşit să-mi ascundă aşa ceva până acum!!

Lăsând la o parte uimirea şi supărarea de a nu şti PRIMA de ceea ce i se întâmplă, m-am mai trezit cu o veste bombă din partea ei: vroia ca eu şi B să fim părinții spirituali ai micuței! Bucurie!! De când ne-am căsătorit, amândoi ne-am dorit din tot sufletul să cununăm sau să botezăm. Şi iată că intrăm în gaşca „lu` naşu mare, să trăiască, fără număăăr”, cu o finuță, cap de listă!
M-am oferit să o ajut cu tot ceea ce are nevoie. Ştiu cât de greu este, am trecut şi eu prin asta, iar la capitolul organizarea botezului, m-am implicat 100%, fără pic de ajutor! Păi cine să ştie mai bine ca mine, ceea ce vreau? Cunoscând-o destul de bine, ştiam ce anume şi-ar dori, cum ar vrea să arate decorul restaurantului, că ar vrea şi un candy bar, ursitoare şi câte şi mai câte.
Deşi mai sunt câteva luni bune până la botez, tot trebuie puse toate pe listă. Dar, pe lângă organizarea botezului, am vrut să îi mai fac o surpriză. Când a aflat că sunt însărcinată cu Alexuțu`, a vrut să-mi organizeze o petrecere de bun venit: un baby-shower, alături de toate prietenele, cu multe cadouri, un fel de „girls night before the baby”.
Din păcate, nu a mai reuşit, deoarece în ultima săptămână de sarcină m-am simțit rău, am stat tot timpul numai la pat şi nu mă prea puteam deplasa, aşadar a lăsat-o baltă.
Dar eu m-am gândit că ar fi o amintire tare frumoasă, aşa că m-am pus pe dat telefoane, să anunț toată gaşca de prietene şi să îi organizăm o petrecere de bun venit micuței Maya, viitoarea mea finuță! Iar ca să mă asigur că nu se va întâmpla ca la mine, am programat-o mai din timp.
Am complotat cu iubitul ei, şi am reuşit să o scoatem din casă vreo câteva ore bune, suficient cât să aranjez prin casă, să pun decorurile, să umflu baloane şiiiiiiiii să chem un fotograf! Şi nu orice fotograf! Am apelat la o suuuper echipă: Party Snap! Ce este Party Snap? Nu, nu este o cabină foto, este o gaşcă de oameni talentați, iubitori de frumos, specialişti în fotodivertisment.page
Au venit acasă la ea, au instalat aparatul şi am şi făcut câteva fotografii de probă. Ceea ce mi-a plăcut enorm de mult la ei, este că atunci când realizeaza fotografia, există un fundal verde, pe care îl poți personaliza în funcție de eveniment. Perfect!!! I-am rugat să folosească ceva legat de tematica evenimentului, şi s-a rezolvat.11021096_327785304087480_5368485352318456224_n
Când a ajuns mămica acasă, a avut parte de un şoc! Vreo 20 de femei în toată casa, baloane, confetti şiiii Party Snap care a fost atracția principală a serii. Ne-am făcut o groază de poze, le-am modificat, ne-am adăugat mustață, pălării, am călătorit virtual cu ajutorul cadrelor, prin America pe la Statuia Libertății, sau pe la Turnul Eiffel.10401902_327785814087429_8173789745344335777_n
Iar ca o amintire pentru toate fetele, ne-au realizat fotografii magnetice, care acum stau la loc de cinste pe frigider!
Ne-am super distrat, şi îmi pare tare bine că a avut parte de o asemenea petrecere. Dacă eu nu am avut, mi-am dorit din tot sufletul ca ea să aibă parte de ea!!
Şi mi-a ieşit perfect! Aşa că fetelor, dacă aveți nevoie de o organizatoare de petreceri, just give me a call! Promit să-i iau şi pe specialii de la Party Snap cu mine! Distracția va fi garantată!!
Sursă foto: We Heart It și Party Snap.
Articol scris în cadrul competiției SuperBlog!

You may also like

3 comentarii

  1. Se consumă multă voie bună 🙂 pe lângă fericirea şi nerăbdarea de a aştepta un suflet mic să vină pe lume!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *