Dress to impress!

Tic-tac, tic-tac, zilele trec iar noi mai avem puțin timp până când vom părăsi România. Exact, în curând vom ateriza pe aeroportul din Luton, cu destinația Anglia, la tăticul lui Alexuțu. De fiecare dată când trebuie să călătoresc undeva, îmi aleg ținuta cu mare atenție.
Mare atenție însemnând zile de colindat prin magazine, sau stând ore online, pe site-urile cu articole vestimentare. De ce acord o asemenea importanță acestui lucru? Deoarece ținuta este ceea ce mă defineşte, este cartea mea de vizită. Totul trebuie să fie perfect.
Prin magazine nu prea am avut timp să colind, doar sunt mămică şi bebeluşul meu îmi ocupă mai tot timpul, aşadar am apelat la varianta cea mai simplă: Answear!

Nu aloc un anume buget pentru haine din simplul motiv că dacă văd vreun hanorac sau vreo pereche de blugi care îmi plac, şi nu mă încadrez în buget, rămân cu gândul la ei iar ținuta poate fi un eşec total. Am „răsfoit” câteva zeci de pagini pe site-ul celor de la Answear, îmi făcusem câteva variante de ținute, până când am găsit o categorie pe site, cu ținute propuse, pentru a te scuti de o muncă în plus.
Practic, e ca şi cum ai avea un stilist online. Propunerile de ținute mi se par super accesibile, şi te salvează atunci când eşti în pană de idei. Poate nu găseşti cămaşa potrivită sau nu ştii ce pantofi să asortezi cu ținuta respectivă. Fiind oarecum în pană de idei, şi grăbindu-mă să aleg ce să port atunci când voi pleca în Anglia, am ales o ținută casual.
Acest stil a devenit preferatul meu de când am devenit mămică. Sincer, nu mă vedeam pe tocuri de zece centimentri, cu un troller uriaş şi cu un grăsun de zece kilograme în brațe, alergând să fac check-in-ul. Pentru că am avut ce să aleg din ținutele propuse de specialiştii de la Answear, am ales să optez pentru stilul Military. S-a purtat destul de mult anul acesta, şi părerea mea este că niciodată nu iese din trend.
Ținuta propusă a fost formată dintr-o salopetă de la brandul Diesel, un denim spălăcit, cu picioarele conice, extrem de comodă şi numa` bună de purtat în anotimpul mohorât. Tot de la Diesel a venit propunerea tricoului: negru, cu numele brandului scris pe el.
Din această ținută nu putea lipsi o jachetă marca Pepe Jeans, dreaptă, un vernil specific stilului military, căptuşită, nu foarte groasă, ideală pentru zilele răcoroase.page
Ca şi încălțaminte, la această ținută era recomandată o pereche de adidaşi Reebok, de culoare verde, dar un verde foaaarte deschis, gen limon. Exact ce doream: confortabili!middle_img_704663
Cred că nici dacă stăteam să caut, nu făceam o combinație atât de bună. Stilul casual m-a caracterizat din liceu. Uşor de accesorizat, poți crea mii de combinații, te face să te simți bine, lejer. Acest stil l-am adoptat şi acum, de când sunt mămică. Mă mişc mai repede, şi îmi e mult mai simplu să port o pereche de jeanşi, un tricou şi nişte adidaşi. Nu le-aş da pe nici o pereche de platforme sau stiletto, bine, doar atunci când e cazul.
Nu cred că voi renunța vreodată la acest stil, nu mă văd purtând prea curând elemente classy, îmi place tare mult cum mă simt adoptând stilul acesta şi simt că este creat special pentru mine.military-dla-kobiet
Cât despre câți bani arunc pe haine? Niciodată nu voi ține cont. Îmi place să fiu admirată pe stradă datorită outfit-urilor pe care le port, şi de ce nu, să fiu luată drept model, un fel de „hmm, bună alegere, cred că mă voi inspira din ținuta ei!”.
Articol scris în cadrul competiției SuperBlog!

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *