Cele mai de preț amintiri!

Ziua de 28 decembrie se apropie cu paşi repezi. Doamne, când ai crescut copilul meu drag? Când a trecut un an? Stau şi răsfoiesc arhiva de fotografii pe care ți le-am făcut de-a lungul timpului, şi mă minunez. Băiat mare ce are mama!
Ca să marchez oarecum momentul, am decis să îmi fac cel mai frumos cadou: câteva fotografii speciale, doar cu tine! De ce am ales fotografii? Pentru că sunt singurele amintiri palpabile pe care le pot avea! O fotografie înseamnă o clipă fericită blocată pe vecie! Şi asta am vrut! Am vrut să opresc timpul în loc, şi să rămâi aşa: micuț, dependent de mine, special! Deşi nu pot, am zis să încerc.

Aşadar, am pus mâna pe telefon şi am sunat-o pe prietena mea Alexandra. Am cunoscut-o în urmă cu câteva luni, când căutam fotograf pentru botezul lui Alexuțu`. Mi-a plăcut atât de mult cum a realizat fotografiile atunci, i-am salvat numărul de telefon, şi am apelat din nou la ea.
Iar într-o zi ploioasă şi mohorâtă de noiembrie, am păşit în studioul ei, aranjați, pieptănați, unul mai îmbrăcat decât celălalt, pentru a opri timpul în loc!
Studioul Alexandrei se află în cartierul Militari, la ea acasă. Mica sa oază de linişte, aşa cum o numeşte ea, este decorată nemaipomenit de frumos. Se apropie sărbătorile de iarnă, iar decorul de Crăciun pe care l-a pus la punct ajutată de micuța ei şi de soț, arată ca într-o poveste. Un mic colț de Rai!
Fotogenic de fel, Alexuțu` s-a simțit tare bine la şedința foto. Alexandra mi-a dat o idee să facem şi câteva poze tematice, dacă tot se apropie ziua lui. Aşadar pe lângă cele de Crăciun, am făcut şi o şedință foto „Smash the cake!”.
Ce a presupus această şedință foto? Vă zic pe scurt: un tort şi un bebe extaziat să bage mâinile în el şi să se murdărească. Vă închipuiți ce a ieşit nu? Ehh, nu dau prea multe din casă acum, păstrez fotografiile pentru ediția aniversară a blogului şi a zilei lui de naştere.
Până atunci, vă spun că Alexandra a dat startul unor şedințe foto de Crăciun. Dacă vreți să aveți câteva amintiri frumoase, şi mai ales dacă este primul Crăciun în trei, aşa cum este la noi, vă spun eu că merită să imortalizați momentul.14707920_1664452550551277_7217838820096175534_o
Pe Alexandra o găsiți pe Facebook, pe pagina ei Daria Kids Photo. Prețul unei şedințe foto, cu decor de Crăciun, costă 250 de lei, preț în care aveți inclus un mini album foto şi 50 de fotografii editate. Vă las mai jos să vedeți câteva fotografii realizate de ea, iar cele cu noi vor urma în curând!

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *