Weekend exclusivist la Residence

În urmă cu 2 ani intrasem în febra pregătirilor pentru nuntă. Toate femeile ştiu ce presupune această „febră”: nervi, mult stres şi dureri insuportabile de cap. Şi unde scăpăm de aceste probleme? La shooooo-piiiing!

În perioada aceea se anunța la TV și la radio, de faptul că se va organiza un târg de nunți la Palatul Parlamentului. Motivul perfect pentru ca eu şi B să ne relaxăm, într-un weekend la Bucureşti.
La târg a fost o adevărată aventură: probat de rochii, costume, verighete, multă veselie şi voie bună. Iar ca un bonus, am câştigat o cină romantică la restaurantul Oliviers, la Hotel Residence Arc de Triomphe. Ne-am bucurat tare mult de acest premiu, şi ne-am gândit că dacă tot eram în Bucureşti, să şi profităm de el. Deoarece nu căutasem cazare în Bucureşti, am hotărât să rămânem la Residence în weekendul acela.
Cina a fost cu adevărat una pe care nu o voi uita. De cum am intrat în restaurantul exclusivist, am fost întâmpinați de un ospătar, şi conduşi la masa rezervată. Am servit un pahar de vin roşu Cuvee Uberland, care a mers excelent cu somonul pe care l-am comandat. Muzica de jazz în surdină combinată cu vinul au mers excelent împreună.residence
Atmosfera extrem de romantică ne-a făcut să uităm pentru câteva ore de stresul nunții, şi să ne bucurăm de ziua aceea atât de specială: împlineam 2 ani de relație! Ospătarul aflând de evenimentul atât de special pe care îl sărbătoream, ne-a oferit din partea casei câte o porție din deliciosul cheesecake pe care îl aveau în meniu.
Nici nu ştiu când au trecut orele pe lângă noi, şi am decis să rămânem la hotel. Era destul de târziu, iar când am mers să facem check-in-ul, domnişoara de la recepție ne-a recomandat un pachet special, aflând că suntem cuplul care a câştigat cina romantică de la târg. Aşadar, am mers pe mâna ei şi am avut parte de un weekend PERFECT!!residence
Camera în care ne-am cazat era superbă! Decorul era romantic, pe masă ne aşteptau două pahare cu şampanie… ahhh, şampania aceea! Am făcut o baie caldă, şi ne-am răsfățat cu o cutie de bomboane.
A doua zi, am avut surpriza unui mic dejun la pat. Mai are rost să vă spun că mâncarea a fost delicioasă? Nici nu mă aşteptam la altceva!
untitled
Am lenevit mai toată ziua, deoarece ploua în Bucureşti, şi nu am avut când să ne plimbăm. Iar la ce confort am avut parte, nici n-am fi ieşit din hotel, sinceră să fiu!!
Am profitat însă, şi am mers la un masaj cu pietre calde. Wow, fenomenal! Iar ca să încheiem ziua aceea perfectă, am mers şi la SPA, saună şi jacuzzi!
Totul a fost perfect! Din momentul în care am păşit în restaurant, am ştiut că nu are cum să nu fie de vis!
Mi-a plăcut tare mult că personalul este foarte prietenos, ştiu să-ți ofere cele mai bune opțiuni, în funcție de situația în care te afli atunci când păşeşti la ei în hotel.residence
Am profitat la maxim de acel weekend romantic, pe care nu-l voi uita prea curând!
Articol realizat în cadrul competiției SuperBlog!residence-hotels-mic

You may also like

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *