Un nou job: expertă în rețelistică

Să vă povestesc cum am devenit expertă în rețelistică? Datorită soțului, evident! Nuu, nu m-a învățat el!
Se apropiau sărbătorile de iarnă, iar eu aveam pregătit cel mai tare cadou ever pentru el! Mare gamer, era înnebunit (şi încă este!) de FIFA!

Abia apăruse, era la un preț destuuul de piperat, însă eu pusesem bani deoparte pentru a-l cumpăra.
Îmi amintesc şi acum, eram la muncă şi aşteptam să vină curierul. Nu pusesem adresa de acasă, pentru a nu strica surpriza!
– Wow! FIFA 15????, mă întreabă un coleg.
– Da. Stai liniştit, nu e pentru mine, asta dacă ți se pare că sunt o mare iubitoare de jocuri pe PC.
– Nenorocitu`, ce norocos e!!
– Mda, că mă are pe mine, hahaaa!
Ajunsă acasă, am pregătit frumos cadoul şi l-am aşezat în papucei. Da, era de Moş Nicolae! Fiind destul de târziu, nu l-am mai aşteptat să vină de la muncă, şi m-am băgat la somn.
Când a venit, a rămas şocat!! Fericireeee, să vezi de acum încolo nopți albe. Şi nu, nu erau rezervate sexului! Imediat s-a apucat să-l instaleze şi hopa: nu aveam internet. Jaaale mare! În timpul zilei, făcusem curat prin casă, şi mă gândeam că poate atinsesem vreun fir de la router.
A trebuit să amâne instalarea jocului, deoarece routerul nostru murise. Toate firele erau puse ok, numai că nu mai mergea. A doua zi, dis de dimineață cine era la magazin, în căutarea unui router wireless bun? Eu, evident!
Stăteam în magazin şi mă uitam la routere ca la maşini străine, jur! Noroc cu tipu` care se ocupa de acel sector, că a venit să mă ajute. I-am zis că vreau un router bun, şi îi arătam unul scump. Mi-a spus că nu trebuie să fie scump, ca să fie bun!
Mi-a sugerat un router cu un standard AC. Nu, nu era vorba de prescurtarea de la Aer Condiționat, hahaaa.tl-wr845n
Acest router este ideal pentru apartamentele cu multe camere, case mari, spațioase, şi mai mult pentru cei care utilizează internetul pe telefonul mobil. Perfect, de acoperire mare aveam nevoie. Mă cam săturasem să nu am net în bucătărie, şi să mă duc pe hol pentru a răspunde mesajelor de pe Watsapp.
Şi pentru că de fiecare dată când îi fac un cadou, îmi iau şi eu ceva, l-am rugat pe băiatul respectiv să mă ajute şi cu un cablu HDMI.
Pentru ce mi-ar folosi un asemenea cablu? Eu de fapt îi cerusem aşa „vreau ceva care să pot conecta de la laptop la TV. HDMI, nu? Ăăă, daaa, da. Cred că aşa îi zice”.
Avem un TV prea mare ca să nu ne uităm la filme la el, şi i-am explicat că vreau să conectez laptop-ul la TV, pentru a urmări noutățile din cinematografie.11-99-5519-20
Totodată, sunt siiiigură că B îl va conecta şi la XBOX, nu doar la TV, ca să trăiască la intensitate maximă meciurile din campionatul FIFA. Pentru că se poate, da! Iată cum dintr-un simplu cadou de Moş Nicolae, m-am ales cu câteva cunoştiințe despre IT.
Expeeeertă, dom`le!
Articol scris în cadrul competiției SuperBlog.conectica_banneregoogle_saptamanileretelisticii_728x90px

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *