Și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți!

25 aprilie 2015, ora 21:45

Atunci a fost momentul în care salonul Elisabeta, din incinta Restaurantului Imperial, era full!! De la ora aceea am putut să ne bucurăm pe deplin de nunta noastră. Toți invitații erau prezenți, şi am avut frumoasa surpriză să avem aproape şi o parte din cei care ne confirmaseră că nu pot veni.

Nu-mi venea să cred! Colegi de liceu, cu care poate nici eu sau el nu mai vorbiserăm de mult, din cauza oribilului şi încărcatului program de la muncă, ne-sincronizării perioadei concediilor sau mai ştiu eu ce!
Dar au fost prezenți! Şi s-au distrat copios! Şi-au venit şi acasă, la obiceiuri! Şi-au fost trup şi suflet acolo, cu noi! Ne-au simțit emoțiile, s-au bucurat odată cu noi, au dansat în cinstea noastră!
Dacă altădată, nunțile româneşti erau extrem de fastuoase, cu invitați începând de la sora socrului mic, şi terminând cu vecina mătuşii surorii verişoarei mirelui, ei bine de câțiva ani s-a cam schimbat situația. Şi asta am observat-o şi la nunta noastră.
Românul mai nou a ajuns să meargă la nunți, botezuri sau cumetrii pe principiul „Ai venit la mine, n-aaare rost să mai vin la tine! Nu se mai poartă aşa ceva, e old-fashion!„. Adică, să nu mai meargă deloc!
Prietene, dacă am venit la tine la nuntă, asta nu înseamnă că am venit din obligație, ci pentru că mi-a făcut PLĂCERE! Plăcere să îți fiu aproape atunci când oficial începi viața de familie, sau atunci când sărbătoreşti mărirea acelei familii cu încă un membru. Obligația nu mă forța să vin la tine, în niciun caz! Dacă nu vreau, nu vin! Aşadar, să fim corecți.
Mi-a plăcut şi încă îmi place să cred că suntem iubiți şi apreciați de toată lumea, numai prin prisma faptului că o grămadă de persoane au răspuns afirmativ nu doar la invitația de la nuntă, ci chiar şi a celei de la botez.
Piticul nostru este extrem de norocos că a avut alături la prima lui lecție de înot (aşa cum îmi place mie să-i spun), lume caldă şi sinceră! Într-adevăr, au fost într-un număr mai mic decât la nuntă, însă la botez chiar mi-am dat seama de adevăratele persoane care ne sunt aproape!
That`s life!
SPECIALII zilei de 28 februarie 2016! DA, sunteți speciali şi vă mulțumim! Sunt 100% sigură că ne vom distra la fel de copios şi peste douăj`cinci de ani, la nunta băiatului nostru!
Chapeau!
Semnat, o persoană extrem de norocoasă că vă are,
Mămica de Îngeraş.14712542_1211281732266861_1563697247464098672_o

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *