Shea Cosmetics, o afacere de succes

shea cosmetics

Căutam de mult o gamă de cosmetice naturale, homemade – ştiți mania mea! – cosmetice care să mă facă într-adevăr dependentă de ele! Tot cercetând şi căutând, am cunoscut-o pe Georgiana Vasilescu, mămică antreprenoare, creatoarea cosmeticelor de la Shea Cosmetics!

Shea Cosmetics a luat naştere anul acesta, şi s-a bucurat de un real succes printre consumatoarele de cosmetice homemade, făcute 100% din produse naturiste. Ce m-a interesat în mod special? Păi, sunt mămică, am trecut printr-o sarcină şi evident că nu am scăpat fără vreo vergetură sau fără celulită. Aşadar, am rugat-o pe Georgiana să-mi spună ce are vis-a-vis de această problemă!shea cosmetics 1
Mi-a recomandat o cremă anticelulitică. La prima vedere, sau mai bine zis, miros, nu vă va încânta, vă spun sincer! Nu are un miros ca al cremelor din comerț, dulceag sau fresh. Nu! Cine a folosit cosmetice homemade ştie că aceste produse (unele dintre ele) nu au un miros atrăgător. Dar nu asta contează! Contează ce proprietăți are, ce ştie crema să facă! Şi ştie! Ca şi ingrediente, aceasta conține:
– unt de Shea;
– ulei de margarete;
– ulei de tamanu;
– extract de iederă;
– cafeină vegetală;
– ulei esențial de scorțişoară şi fenicul dulce;
– cosgard şi emulsifiant vegetal.shea cosmetics 2
Când am aplicat-o, am simțit mici pişcături pe piele, tind să cred că erau de la extractul de iederă. În orice caz, am început să o folosesc de câteva zile, şi sunt extrem de mulțumită!
Georgiana mi-a mai recomandat un unt pentru corp 100 RAW!! Aşa ceva nu mai încercasem până acum, aşadar am fost extrem de curioasă. Dacă mirosul cremei anticelulitice era ok, cel al untului de corp era mai puțin plăcut. Dar repet, nu trebuie să alergați după cremele suuuper parfumate, dacă nu îşi fac treaba!shea cosmetics 3
În ingredientele untului de corp găsim:
– unt de Shea, de mango şi de cătină;
– ulei de avocado, de borago şi de gălbenele;
– extract de muşețel şi gălbenele;
– vitamina E.
De când mă ştiu am avut probleme cu tenul. Cu greu găsesc o cremă pentru față care să mă mulțumească, eu având tenul gras. I-am spus Georgianei de problema mea, iar ea mi-a recomandat crema 6 în 1, ideală pentru tenul gras.shea cosmetics 4
Este o cremă extrem de fină, care intră imediat în piele. Rezultatul? Fața mea a rămas fină, ca a unui bebeluş. Ştiu că pare un clişeu, dar da! Cam la o oră după aplicare, aveam fața super fină! Această cremă are un miros extraordinar, îți vine să o mănânci. Poate şi din cauza ingredientelor sale:
– ulei de jojoba şi de macadamia;
– emulsifiant vegetal;
– cafeina vegetală;
– coenzima Q10;
– niacinamidă, bisabolol;
– extract de ceai verde;
– parfumant natural de orhidee, cosgard.
Vă recomand din suflet să încercați să renunțați uşor uşor la cosmeticele din magazine, şi să vă îndreptați către cele homemade. E adevărat, poate la început nu veți avea prea mare încredere, dar nu strică nimic dacă încercați. Mergeți întotdeauna pe recomandări!
Produsele de la Shea Cosmetics mereu le veți primi într-un ambalaj special: borcănaşe micuțe, drăguțe, pictate de către Loredana Onilov, o altă mămică antreprenoare, foarte talentată, pe care vi-o recomand să o vizitați pe pagina ei de Facebook, Loredana Onilov Handmade!
Eu am încercat Shea Cosmetics şi nu regret!! M-au cucerit şi le recomand din tot sufletul!
Voi ce cosmetice homemade ați încercat? V-ați gândit vreodată să le faceți chiar voi?

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *