Povestea familiei Converse

Converse
Să vă povestesc mai multe despre prietena mea, Alexandra. De profesie: mămică şi blogger. Da, Mămica de Îngeraş!
O ştiu de mică! Parcă o văd apropiindu-se de mine în magazin şi o aud cum spune: „Mami, pe ăştia îi vreau! Sunt perfecți!” Şi de atunci am fost nedespărțite! Aah, am uitat să mă prezint! Sunt Roşcata, o pereche de tenişi de la Converse.

Alexandra mă lua cu ea peste tot. Fiind o puştoaică de liceu, îi era mai comod să poarte haine sport, sau ținute casual formate din jeanşi, sneakerşi şi un tricou. Chiuleam cu ea şi fugeam împreună cu prietenele ei în Cişmigiu. Ne făcusem o gaşcă, iar mie îmi plăcea tare mult să mai schimb o vorbă cu prietenele mele de la Converse.converse
Mergeam la concerte, festivaluri sau excursii, niciodată nu am lipsit din garderoba ei. Avea multă grijă de mine, mă spăla, mă aranja, eram mereu ca nouă!
Datorită ei am ajuns să vizitez Roma. Am avut multe emoții atunci când am urcat în avion. Ca să nu mai vorbesc de momentul decolării. Amândouă eram super emoționate, însă ne-am revenit rapid şi ne-am bucurat de vacanță de cum am ajuns în Italia.
Acolo, mi-am cunoscut iubirea vieții mele.converse
Eram înnebunite după shopping, adoram să mă plimbe prin toaaate magazinele. Intrând cu ea într-un magazin cu articole sport, l-am văzut! Stătea în raft, era verrrrde ca iarba câmpului dimineața. Mi-a zâmbit, iar eu ruşinată, mi-am mutat privirea. Când, ce să vezi? Alexandra mea se îndrepta către el. „Uite fată, ăştia sunt suuuper. Exact cum vroiam să îmi iau” o auzeam că spune.
Era vorba de el! N-a stat prea mult pe gânduri, a mai dat o raită prin magazin după o pereche de pantaloni sport, apoi a cumpărat perechea de tenişi verzi de la Converse. Ne-am întors în țară. Italianul meu, pe nume Verzzi, numai „amore” îmi spunea. Eram topită!
Peste ceva timp, Alexandra mea s-a îndrăgostit. Am început să o însoțim ori eu, ori Verzzi la întâlniri. Îmi plăcea de băiatul pe care îl cunoscuse, ne plimba peste tot.
Ne-a dus chiar şi la mare de 1 mai. Alerga cu Verzzi pe plajă, prin nisip, iar italianul meu a avut parte şi de o mică baie în Marea Neagră. Se cam supărase pe ea că îl udase, dar i-a trecut repede. That`s amore!905308_583667508335625_676094139_o
Peste un timp, am început să merg cu Alexandra la doctor. Mă cam speriasem, analize peste analize, recoltare de sânge. Ce se întâmpla? Când, atunci când ne-am urcat amândouă pe masa medicului pentru o ecografie, mi-am dat seama: Alexandra era însărcinată!!
Bucurieeee! Când B nu putea merge cu ea la ecografii, mergeam ori eu, ori Verzzi.
A fost o adevărată plăcere să alergăm cu ea după hăinuțe, pătuț, cărucior şi câte şi mai câte. Iar ca să păstreze tradiția, Alexandra i-a luat micuțului o pereche miiiiiică mică de Converşi.Converse
Abia îl aşteptam să vină!
Şi a venit! Iar dacă mai acum ceva timp alergam după ea, acum alergăm după pitic.
Sunt conştientă că nu vom avea o viață veşnică, dar suntem nişte perechi de sneakerşi tare norocoşi. Suntem îngrijiți, plimbați iar datorită ei, eu şi Verzzi suntem împreună. Iar acum, l-am adoptat şi pe Micuțul, perechea neagră de tenişi destinată îngeraşului lor!
Acest articol a fost scris pentru competiția SuperBlog.

You may also like

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *