La mare și la munte cu Edotec!

Recunosc, una dintre realizările vieții a fost atunci când am reuşit să ne luăm o maşină. Micuță, cochetă, de familie, Citroënul nostru a fost admirat de către toți ai noştri. Mai mare mândria era pe noi când ieşeam prin oraş să ne plimbăm. Dar şi mai mari au fost emoțiile când am planificat prima excursie prin țară cu ea.
Era vară şi vroiam să mergem ca tot românu` la mare. Deoarece aveam şi un bebe mic, am hotărât să dăm o fugă şi la munte, la aer curat şi proaspăt. Zis şi făcut! 5 zile la Neptun şi 5 zile la Sinaia – perfect combination! Pentru că trebuia să o echipăm corespunzător pe „Citronuța” – cum o alintam noi – am decis să mergem prin magazine în căutare de scaun pentru piticot. Ne-am decis repede asupra unuia şi mai aveam mici detalii de pus la punct. Mici, dar importante!
Fiind prima noastră excursie cu cel mic, am zis: „Let`s make it memorable!”. Şi ca să ne asigurăm că nu o vom uita, la sfaturile unui prieten, am hotărât să filmăm întreaaaga excursie. Pe lângă camera pe care o aveam şi aparatul foto, am decis să apelăm la ceva super interesant: o oglindă auto cu înregistrare full HD, de la Edotec!
Site-ul ni l-a recomandat tot prietenul nostru. De cum am făcut primul click pe site, pot spune că nu ne-am oprit din accesorizat maşinuța noastră nouă! Oglinda auto cu cameră DVR am folosit-o pentru a înregistra traficul, pe parcursul întregii călătorii. Mi se pare o chestie foarte utilă, deoarece te şi ajută în trafic.
Pentru că prima destinație era la mare, şi se ştie că drumul către mare e mai lung şi mai plictisitor decât dacă te-ai duce la munte, am zis să ne ocupăm timpul cu ceva. Nu mă refer aici la timpul nostru, cât cel al piticului era mai important.
Pentru că ştiam că se plictiseşte repede în maşină, oricât m-aş juca cu el, oricât i-aş cânta sau m-aş strâmba la el, am zis să accesorizăm maşinuța cu ceva suuuper interesant şi mai fancy, să-i zic. Am achiziționat un monitor tetieră cu funcția de redare a filmelor şi muzicii, de pe USB, SD şi DVD.
Cu un ecran de 10″ HD, rezoluție de 800×480, monitorul are o intrare AV şi ieşire pentru căşti audio. Ceea ce mi s-a părut şi mai tare, pe lângă faptul că Alexuțu` s-a uitat cam jumătate din traseul către mare, la desene, este faptul că monitorul vine instalat şi cu câteva jocuri, de care m-am bucurat la discreție de ele, B fiind şoferul în familie. Deoarece are şi jocuri, pachetul conținea şi un joystick.
Studiind mai bine site-ul, am observat că are o gamă bogată de produse, grupate în aşa fel încât să le găseşti extrem de uşor, în funcție de tipul maşinii. Când am plasat comanda, am avut parte şi de suport din partea echipei, pentru a instala monitorul, iar transportul a fost gratuit. Ne-am uitat şi de o navigație auto, dar am decis să revenim cu o comandă după concediu!android-4-4-quad-core-la-1-6-ghz-si-1-gb-memorie-ram
Articol scris pentru SuperBlog!

You may also like

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *