Black tie la botezul lui Alexuțu`

Dragele mele Super-Mămici,
Am ales să scriu acest articol pentru proaspetele mămici, care se pregătesc cu maari emoții pentru primul eveniment important din viața noului membru al familiei: botezul!
Ei bine, cu toate ştim ce implică aşa ceva. Dacă nu apelezi la un organizator de evenimente, sau dacă nu se oferă vreun membru al familiei sau vreo prietenă, tot greul cade pe umerii proaspetei mămici. Şi când zic greu, e ŞI MAI GREU!

Dacă la nuntă nu m-am stresat atât de mult pentru că am avut un organizator care s-a ocupat de toate detaliile, ei bine la botez am ales să mă ocup personal de tot. Iar pe lângă asta, am fost responsabilă de data aceasta de ținuta mea, a soțului şi a prichindelului. Greu, foarte greu!
Când eşti proaspătă mămică şi abia ai ieşit din perioada lăuziei, treci printr-o mulțime de stări. Acum îți place ceva, iar peste câteva ore este destul de probabil să îți placă altceva. Aşa a fost şi în cazul ținutei mele de la botez. Mă sfătuisem cu soțul să adoptăm o ținută casual: vroiam să ne personalizăm tricourile, să purtăm sneakerşi, el să poarte blugi, iar eu o fustă din tulle. Pretty cool, huh?
Mda, n-a fost să fie, căci mai aveam o zi până la botez, iar eu îmi schimbasem părerea radical. Alergam prin mall-uri după o altă ținută, cu toate că dădusem deja comandă pentru tricourile personalizate.
Dragele mele, vă înțeleg! Cu mâna pe inimă o spun! De la ținuta casual pe care o pregătisem, am hotărât să adoptăm stilul clasic, elegant, all black! Amândoi! De ce? Din cauza subsemnatei, evident!
Mă uitam în oglindă şi nu îmi plăcea nimic! Plângeam şi mă enervam din cauză că sarcina îşi pusese amprenta bine de tot pe corpul meu. Aşadar, am hotărât că ar fi mai bine să port o rochie neagră, până la genunchi, care să mascheze cât de cât defectele pe care le vedeam atât de pronunțate.
Nu sunt adepta pantofilor cu toc, însă am făcut o excepție, şi am ales o pereche de pantofi stiletto, cu un toc acceptabil de 7 cm, extrem de comozi. Ca şi accesorii, nu am avut nevoie decât de o pereche de cercei, iar în cazul de față am optat pentru cercei simpli, negri, stil perlă, un ceas şi cam atât, deoarece rochia aleasă era accesorizată la baza gâtului cu nişte pietre semi-prețioase, care formau un colier.
Mi-a plăcut tare mult, nu era o rochie scurtă, însă era extrem de comodă, care chiar îmi dădea încredere în mine. Spun asta deoarece nu mă simțeam deloc ciudat în ea, nu vedeam că îmi arată defectele sarcinii, mă simțeam ca şi cum nu aş avea ce să ascund.
Ceea ce m-a făcut şi mai mult să o aleg de cum am văzut-o în magazin, a fost faptul că nu este doar o rochie de ocazie. Aş fi putut să o port şi într-o zi la birou.12593554_1044758392252530_629342266018825251_o
Soțul a ales să poarte o pereche de pantaloni negri eleganți, cu o cămaşă albă, un sacou şi o pereche de pantofi din piele. Ca şi o pată de culoare oferită ținutei lui, a ales să accesorizeze un papion. Nu acel papion clasic, ci unul vesel, cu personaje din desenele Disney. Acelaşi papion, dar într-o variantă mini, l-a purtat şi Alexuțu`, care a adoptat şi el stilul black, purtând un body alb, pantalonaşi negri din catifea şi botoşei negri.
Şi iată-ne de la familia casual, la familia all black, classy. Am fost tare norocoasă că soțul meu nu m-a băgat în seamă, şi că a ales ca de fiecare dată, să meargă pe mâna mea. Iar când te gândeşti că a fost nevoie doar de o „toană de proaspătă mămică” (Lord, have mercy!), nimic n-ar mai trebui să te mire!12377834_1044754558919580_8568222867214033347_o
Răbdare, proaspeți tătici! De asta aveți nevoie! Iar pentru voi dragele mele, alegeți ce vă face să vă simțiți bine! Nu mergeți „pe trend”, niciodată să nu fiți sigure că veți arăta bine în ținuta respectivă. Așa gândeam eu la început. Văzusem varianta casual la alte mămici, și eram sigură că mi se va potrivi. Din păcate, n-a fost să fie, și tot în stilul classy m-am încadrat.
Alegeți o ținută care să vă dea încredere! Vă vând un pont? Aruncați un ochi şi în magazinul Answear. Dacă sunteți adeptele ținutelor all black/black tie, aveți maaari şanse să găsiți din prima ceea ce doriți. Mergeți pe intuiția voastră de moment. La mine a funcționat şi mi`s tare mândră de ce a ieşit!
Articol scris în cadrul competiției SuperBlog.

You may also like

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *