Povestea magică a Fuiorului Fermecat

fermecat

Fuioru’ Fermecat este locul în care începe să coboare magia. Este locul acela frumos, în care tradiția se împletește în taină cu frumusețea și dorul. V-am făcut curioși? Să aflăm mai multe despre acest nou concept creat de Nicoleta Nicsan.

1. Îmi poți spune mai multe despre artista din spatele creațiilor de la „Fuioru` Fermecat”?
N: Mă numesc Nicoleta Nicsan, am împlinit frumoasa vârstă de 30 de ani, şi sunt mămica Ilincăi de 1 an si 3 luni.
Îmi place să ofer bucurie venită din mâinile mele. Ador să creez diferite lucruri, am o diplomă de Designer de Interior. Chiar dacă jobul principal este în cadrul bancar, prin intermediul oamenilor mă dezvolt pe ambele părți.
2. De ce numele de „Fuioru` Fermecat„? Cum a început totul?
N: Trăim într-o țară frumoasă, pe care o apreciez şi îi apreciez tradițiile. Mă simt mândră de motivele noastre tradiționale, şi cred că rolul generației noastre este de a transpune aceste frumuseți într-o formă contemporană şi reinterpretată.fermecat
„Fuioru’ Fermecat” e un ca un cântec frumos ce toarce magic, şi aduce bucurie celor din jur.
3. Cum a evoluat afacerea ta în timp şi ce aşteptări ai de la ea în continuare?
N: Am început de curând, de câteva luni chiar. Am pornit în iarnă cu drăguțele coronițe de Crăciun, unde am împletit cu drag conuri naturale, castane, flori de bumbac şi multe altele, printre panglici de sărbătoare.fermecat
Mi-a plăcut tare mult, şi imediat după, m-am apucat de mărțişoare. Aprecierea celor din jur m-a făcut să îmi doresc şi mai mult, aşa că am creat pagina „Fuioru’ Fermecat”, şi am început să interacționez cu oamenii şi să iau comenzi. Îmi doresc să continui şi să ofer oamenilor cadouri unicat, lucrate manual.fermecat
4. Prin ce metode de publicitate ai reuşit să faci cunoscut brandul „Fuioru` Fermecat”?
N: Am pornit cu pagina de Facebook care a avut un real succes, am participat la diferite târguri şi întâlniri de socializare. La ultimul târg, am fost abordată de reporterii de la Prima TV, unde am acordat şi un interviu televizat. Îmi doresc mai departe să fac şi un site şi o promovare mai intensă.
5. Simți că ți s-a schimbat viața de când ai început să faci handmade? În ce fel?
N: Da! Mi s-a schimbat viața! În primul rând, îmi place la nebunie ce fac! Fiecare comandă are o părticică din mine şi fiecare lucru pe care îl fac, îmi dă alte şi alte idei. Aprecierea celor cu care lucrez este de neprețuit!fermecat
6. Cine sunt clienții tăi? Ai avut parte vreodată de vreo cerință mai „specială” pentru o comandă?
N: Am diferiți clienți: persone fizice sau companii. Oameni ce doresc să ofere cadouri unicat, lucrate manual, viitori miri sau proaspeți părinți în căutarea obiectului de suflet pentru cei mici.

Această prezentare necesită JavaScript.

Cerințe speciale cred că au toate comenzile, iar asta imi place enorm! Am avut diferite cerințe, în special pe partea de personalizare. De curând am realizat o comandă pentru un grup de prietene ce au comandat o cutie de amintiri pentru prietena lor care tocmai se căsătorise.
Fiind din oraşe şi chiar țări diferite, m-au rugat să le scriu eu câte o urare pe fiecare inimioară. A fost nemaipomenit de frumos! Scriam gândurile lor, le semnam şi zâmbeam, gândindu-mă cât de frumoase erau urările!fermecat
7. Până unde au ajuns să călătorească micile tale creații?
N: Am avut o clientă ce a comandat o plăcuță tradițională pentru un prieten din State, sau o cutie de amintiri pentru proaspeți miri din Italia. Plăcuțele au ajuns şi în Franța sau Spania.
Mă bucură mult faptul că oamenii apreciază tot mai tare cadourile lucrate manual. Înțeleg valoarea lor şi importanța muncii pe care o investim. Şi e atât de frumos să ştii că oferi un cadou unicat!
8. Care crezi că este „Rețeta succesului” în cazul tău?
N: Rețeta succesului? Cred că dacă găseşti acel lucru care-ți place cu adevărat, nu vei mai simți că lucrezi niciodată!

Această prezentare necesită JavaScript.

9. Din punctul tău de vedere, se poate trăi din handmade în România?
N: Cred că se poate trăi din handmade cu implicare 100% , produse calitative şi de impact. Am întâlnit mulți astfel de oameni, le apreciez munca şi ii consider un model de urmat.
10. Unde te pot găsi cititoarele sau cititorii noştri? Unde îți promovezi afacerea?
N: Mă puteți găsi urmărind pagina mea, unde sunt cât pot de activă şi scriu inclusiv despre târgurile la care particip. Vă aştept cu drag!

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *