Particip la SuperBlog! Wish me luck!

Zilele trecute, în timp ce Alexuțu` dormea iar eu aveam un piiic de timp liber, am intrat din pagină în pagină, până când am nimerit pe un site. Ceea ce mi-a captat atenția a fost numele site-ului, deoarece era vorba despre o competiție a blogger-ilor, mai exact Super-Blog.

Sinceră să fiu, până atunci nu mai auzisem de această competiție (shame on me). Având în vedere că fac parte din grupa „junior” a bloggerilor de la noi, poate poate mi se va ierta acest aspect. Tot citind pe site, am aflat că această competiție a debutat  în 2008, și a avut maaare succes în blogosfera românească.

Conform informațiilor de pe site, „Proiectul are drept obiectiv să descopere și să susțină noile talente ale blogosferei, precum și să faciliteze colaborările dintre aceasta și mediul de afaceri. Competiția numără 12 ediții (anual în perioada 2008-2012 și bianual începând din 2013, cu o ediție primăvara și una toamna), în care s-au înregistrat, în total, aproape 2000 de participanți și s-au scris peste 25.000 de articole.” WOW!

Ce-i drept, am cam stat să mă gândesc dacă să mă înscriu sau nu. Dacă nu voi putea face față? Dacă voi abandona? Orice este posibil când ești mămică, și ai un prichindel în creștere, care-ți ocupă mai tot timpul. Plus chestii minore, plus proiecte, pluuus, pluuuus…

Anyway, am trecut rapid peste aceste gânduri negative, și pot spune că și prietena mea Raluca m-a cam bătut la cap să ne înscriem amândouă. Așadar, ce am de pierdut? Nimic! Doar de câștigat!

Mi se pare o idee foarte bună, și sunt sigură  că mă voi descurca. Este o adevărată provocare pentru mine, având în vedere că am un bebe care-mi ocupă tot timpul, dar cu siguranță voi face față provocării! Din punctul meu de vedere, este o oportunitate de a-mi dezvolta cunoștiințele, de a-mi organiza timpul în așa fel încât totul să iasă perfect!

Așadar, SuperBlog, here we come! Două mame, una care face nopți albe, alta care are ziua încărcată, printre turele școală-acasă/acasă-școală, pline de păpică pentru bebei pe haine, ciufulite (poate!), se vor înscrie în această competiție! Beware!

 

You may also like

6 comentarii

  1. Bun venit in SuperBlog, Alexandra!🙂
    Iti multumim pentru inscriere si de la 1 octombrie te asteptam la start cu prima proba a competitiei.
    Mult succes si sa ne citim cu bine! O toamna creativa iti dorim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *