Despre sănătate cu Iaroma

iaroma

Soție, mămică a trei copii și mică antreprenoare, Elena și-a descoperit de curând, o nouă pasiune: cosmeticele naturale homemade, pe care le prepară în micul atelier de la ea de acasă!

Și iată cum, din dragoste pentru familia ei, a ales naturalul, iar așa s-a născut Iaroma!

Iaroma înseamnă, Ia-Iarina, Ro – Robert, Ma – Maria, cei trei copii ai mei.
La început cumpăram cosmetice homemade, dar așa cum eu fac multe lucruri, m-am documentat, am citit iar apoi am zis să încerc să și fac aceste produse. Apoi, a devenit pasiune.
Toți prietenii mei au încercat ce fac, apoi din recomandările făcute de cei care le-au încercat, oameni mulțumiți, bucuroși că și-au tratat problemele dermatologice cu rezultate pozitive și natural, fără ajutorul medicamentelor, am primit din ce în ce mai multe cereri.

Această prezentare necesită JavaScript.

Despre produse pot spune că sunt gândite și create doar de mine, fără ajutoare. Conțin uleiuri și unturi în proporție de 80%, nerafinate, presate la rece. Majoritatea cremelor le fac personalizate pe nevoia clientului.
Problemele cele mai frecvente ale clienților sunt: acneea , psoriazisul, tenul uscat și iritat , dermatită atopică și iritații de scutec. Pentru aceste creme, folosesc macerate la rece din plante medicinale, mușețel, salvie, lavandă, gălbenele, coada șoricelului, tătăneasă , mimoză, mentă și multe altele, plus ingrediente ajutătoare în aceste probleme, dar nerafinate și pure.”
Elena m-a surprins într-un mod plăcut, trimițându-mi un pachet creat special pentru mine și Alex. Atât eu cât și el, am primit câte un săpun, pe măsura amândurora, haha (unul mic, și unul mare).
Ca și ingrediente, săpunul conține: uleiuri de măsline, palmier, dovleac, susan și ulei esențial de monoi, în combinație cu unt de cocos, Shea, și cacao.iaroma
iaroma
Pachetul mai conținea o cremă pentru iritații și o cremă de zi. Crema pentru iritații conține: unt de Shea pur, nerafinat, oxid de zinc, ulei de măsline macerat cu mușețel, gălbenele și sunătoare, ulei avocado, aloe vera și de sâmburi de struguri, lanolină și vitamina E.
Totodată crema de zi abundă de unt de cocos, Shea, ulei esențial de Litsea, și ulei din sâmburi de caise. Ca și vitamine, conține vitaminele E și A, coenzima Q10 și conservant.iaroma
iaroma
Valabilitatea acestei creme de zi este de 6 luni, trebuie ținută la rece și se poate utiliza chiar și de două ori pe zi. Este indicată pentru o hidratare profundă, luminozitate și revigorare a tenului obosit!
Alexuțu a fost un răsfățat, el primind și un ulei de masaj, ce are în compoziția sa: ulei de măsline macerat cu gălbenele, ulei de orez, migdale dulci, aloe vera și din sâmburi de caise.
Vă recomand să încercați aceste cosmetice, accesând pagina Elenei, Iaroma.  Natura este atât de bogată, încât este păcat să nu profităm de bogățiile ei!

You may also like

Un comentariu

  1. Mulțumesc frumos pentru cuvintele frumoase! Sa va fie de folos , ție și micuțului tău! Va îmbrățișez!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *