Must have-ul bebelușilor funky

funky

Astăzi v-o prezint pe Oana Diaconu, are 29 de ani și este din București. Până la 18 ani a fost sportivă de performanță, înotătoare, apoi studentă, licențiată în economie. O perioadă a fost angajată, iar în prezent este mămica a doi pitici, un băiețel de 2 ani si 3 luni și o fetiță de 6 luni. Oana a introdus un nou design de pantalonași pentru piticii funky. Livrați într-un ambalaj cu totul și cu totul diferit, dar special, este inevitabil să nu te îndrăgostești de ei!

1. Care este povestea Baby Fresh Boutique? Cum a luat naştere acest concept?
O: Se spune că după ce devii mamă abilitățile manuale și multitasking-ul sunt la cele mai înalte cote. Baby Fresh Boutique nu este prima încercare handmade.
Am vândut brățări din mărgele, coliere împletite din satin, carusele decorative pentru pătuț, dar cel mai iubit concept handmade este acesta, pantalonaşii pentru bebeluși.
Ideea a venit când am vrut să îi fac bebelinei poze în care să nu apară veșnicul scutec bleu. Am căutat modele de chiloței, pantalonași pentru bebeluși pe piața românească și am fost ușor dezamăgită de ofertă.
Ce m-a inspirat și mi-a dat curaj este oferta incredibilă de peste hotare. Acolo handmade-ul este încurajat și apreciat iar designerii pun suflet și profesionalism în ceea ce fac. Optimistă, mi-am zis: „se poate și la noi”. Și m-am pus pe treabă.

Această prezentare necesită JavaScript.

2. Cu ce se diferențiază articolele vestimentare Baby Fresh Boutique de alte business-uri existente?
O: Materialele pe care le folosesc sunt speciale, probabil cele mai bune de pe piață atât calitativ, cât și ca design. Sunt realizate de designeri din Europa și SUA. Încerc să ofer o gamă largă de modele care sunt totodată realizate în serie limitată.
Ca model de tipar am ales varianta de pantalonași pentru că sunt foarte practici vara iar iarna arată minunat cu o pereche de ciorăpei lungi.
3. De unde numele „Baby Fresh Boutique”?
O: Conceptul de ambalaj a dat naștere și numelui. Am imaginat colecția ca un meniu de cafenea, paharele fiind folosite la băuturi reci, răcoritoare, energizante, colorate.
Chiar și numele modelelor te duc cu gândul la frappe-uri, sucuri și băuturi: Sweet Summer Flavors, Fresh Lime Flowers, Sweet Strawberries.
4. Cine te inspiră în crearea pantalonaşilor?
O: Mămicile din SUA care au pus deja pe picioare business-uri adevărate realizând hăinuțe handmade.
5. Din ce material sunt confecționați? Cât durează să realizezi o pereche?
O: Materialul este 100% bumbac. Intenționez să creez și o colecție 100% bumbac organic. Tiparul, cusutul, surfilatul și ambalatul durează aproximativ o oră pentru fiecare pereche.
6. Când pot fi purtați aceşti pantaloni? Te gândeşti şi la o colecție pentru anotimpul rece, sau preferi să îi realizezi numai pentru sezonul de primăvară-vară?
O: Va exista și colecția de iarnă cu siguranță. Materialul se va schimba puțin, voi folosi bumbac mai gros, catifea cord și raiată. Super outfit, super drăgălași purtați pe deasupra ciorăpeilor lungi.
7. Pe lângă faptul că ei arată delicioşi pe micuții care îi poartă, ambalajul este unul extrem de inventiv şi amuzant. Cum ți-a venit ideea?
O: Am vrut ceva original ca ambalaj, ceva care să poată fi ușor de făcut cadou și să impresioneze. Știam că un ambalaj din altă categorie de produse dă un efect spectaculos cumpărătorului.
Toate s-au legat când am văzut o poză cu bile de sare de baie colorate într-un pahar de frappe.

Această prezentare necesită JavaScript.

8. Pe viitor, te gândeşti să mai creezi şi altceva?
O: Bebelușa mea s-ar juca toată ziua cu etichete și panglici din satin. Am în minte o jucărie-zornăitoare din bumbac cu muuulte panglici colorate.
9. Unde te putem găsi?
O: Sunt pe: Facebook – Baby Fresh Boutique, Etsy, Crafty.ro. Vă aștept cu drag să-mi faceți o vizită și pe site-ul meu, Baby Fresh Boutique

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *