Hai să BonBon(s)im împreună!

Creează coliere „din dor de dulce şi de copilărie”. Sunt cele mai frumoase accesorii, deoarece atunci când le priveşti, te duc cu gândul la bomboanele copilăriei. Monica a reuşit să creeze desertul perfect pe care îl savurăm doar privindu-l în oglindă, îl putem purta ca şi accesoriu în orice moment al zilei, iar partea cea mai bună abia acum o auziți: este atât de dulce dar nu conține calorii. Hai să aflăm mai multe despre Monica şi delicioasele ei accesorii, din interviul de mai jos!

Bună Monica şi îți mulțumesc tare mult pentru că ai acceptat să-mi acorzi acest interviu. Pentru început, spune-mi, te rog, mai multe despre creatoarea „BonBons by Monica Rădulescu”. Cum ți-a venit ideea acestor bijuterii care te duc cu gândul la delicioasele bomboane?
M: Bună Alexandra. Cu mare bucurie! Cum a venit ideea? „BonBons” este proiectul meu de suflet pe care l-am început în urmă cu un an şi câteva luni, şi s-a născut din dor de copilărie şi poftă de dulce, aşa cum îmi place mie să spun.
Cred că ideea a pornit cumva în copilărie, fără ca eu sa îmi dau seama. Atunci când eram mică, „meşteream” brățări şi coliere din mărgelele pe care nu le mai purta mama.
În timp, am uitat de pasiunea mea, care a revenit însă, odată cu rubrica handmade pe care am realizat-o în cadrul emisiunii la care lucrez.
Am început să visez, să îmi imaginez, să experimentez, să acționez şi să creez coliere delicioase care să se potrivească cu firea mea copilăroasă, dar în acelaşi timp, să poată fi purtate de orice femeie, indiferent de personalitate ori stil vestimentar. Inițial, am făcut coliere pentru mine şi pentru câteva prietene, iar ele m-au încurajat să continui pe această cale.
1. Cu ce se diferențiază accesoriile BonBons față de alte accesorii pentru femei existente deja pe piața handmade?
M: Spun de fiecare dată când sunt întrebată acest lucru, că nu am inventat roata, însă conceptul este unicat. Fiecare colier este personalizat în funcție de „pofta” clientei. În atelier am cutii ticsite cu mărgele de toate „aromele”: cocos, ciocolată, mure sau portocale.
2. De unde numele „BonBons„? Are legătură strict cu forma acestora sau este o altă poveste?
M: Nu am căutat un nume pentru toată această aventură a mea. Îmi amintesc că primul colier l-am creat pentru mine şi o prietenă care m-a văzut purtându-l, mi-a spus că arată ca nişte bombonele înşirate pe lanț. De aici mi-a venit ideea de nume, „BonBons”, care s-a lipit imediat de inimă.

Această prezentare necesită JavaScript.

3. Ce te inspiră cel mai mult în crearea acestor bijuterii?
M: Bomboanele. Atunci când nu mai am inspirație, caut pe internet poze cu bomboane sau cu prăjituri. Clientele îmi spun că sunt singurele dulciuri care nu îngraşă (râde).
Ba mai mult, nu strică nici dinții. Îmi povestea la un moment dat una dintre ele, că le recomandă pacientelor sale, ea fiind medic stomatolog.
4. Din ce sunt realizate? Cât timp lucrezi la un colier?
M: La un colier lucrez aproximativ patru ore. Este o muncă migăloasă, pentru că fiecare mărgică este cusută pe ghemul din ață.
5. La ce ținute putem accesoriza aceste coliere?
M: Colierele pot fi accesorizate la orice ținută de zi sau de seară. Îmi spunea o clientă că nici nu contează ce poartă, pentru că ştie că ținutele vor fi scoase în evidență de un colier BonBons.
6. Pe lângă faptul că arată delicios şi le putem confunda lejer cu nişte mini-bombonici sau mini-trufe, ai încercat şi altceva la care să le combini? Spre exemplu, la un buchet de flori sau ca şi aplicații pe genți?
M: Sunt foarte multe idei care abia aşteaptă să fie puse în practică. De exemplu, în ziua nunții mele, am ales să port BonBons în buchetul de mireasă. Am avut un buchet DE-LI-CIOS.14022193_1151428784918823_8712170208951342484_n14034866_1151428818252153_3124185879087105204_n
7. Pe viitor te gândeşti să mai creezi şi altceva?
M: În prezent colaborez cu „Ancolette„, designer de pantofi. Am lansat împreună o colecție de pantofi cu bomboane.14080059_1151428944918807_3664280966402402621_n
8. Am observat că participi la târguri. Eşti mulțumită de rezultatul participării la asemenea evenimente?
M: Cred că fiecare artizan handmade trebuie să îşi stabilească de la bun început scopul participării la târguri. Eu vreau ca fetele să vadă pe viu ce lucrez şi să probeze, dar în acelaşi timp, îmi place să cunosc oameni frumoşi şi talentați.
9. Unde te putem găsi?
M: Vă aştept cu bucurie pe pagina de Facebook „BonBons by Monica Rădulescu„. Urmează în curând un site delicios şi un magazin online.bonbon

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *