Farmecul decorațiunilor de nuntă by Lena Decor

Sezonul nunților încă nu s-a încheiat, iar zilele trecute, încercam să-mi ajut o prietenă cu câteva sfaturi legate de buchetul de mireasă și de aranjamentele pentru sală. Fiind „trecută” prin așa ceva, m-am oferit să caut și să-i arăt câteva modele de aranjamente handmade pentru nuntă, care să nu se ofilească, și pe care le poate păstra ca amintire muuulți ani de acum înainte. Așa am dat peste Elena Popa și ale ei superbe decorațiuni handmade pentru nuntă. Am rugat-o să-mi acorde un interviu, și iată ce a ieșit!

Salutare si bine v-am găsit! Mulțumesc frumos Alexandra Bumbac, pentru că ai observat proiectul meu și că mi-ai dat ocazia să povestesc cititorilor tăi despre proiectul meu. Numele meu este Elena Popa, de 9 ani locuiesc în București alături de familia mea, dar m-am născut și am copilărit în Chișinău – un oraș frumos și cochet.
Mă pasionează obiectele handmade, lucrate cu migală și atenție la detalii, lucrurile migăloase,confecționate cu măiestrie și dedicație. De aceea, am creat de curând un proiect drag sufletului meu, Lena Decor – decorațiuni & accesorii evenimente, lucrate manual.
1.Care este povestea din spatele superbelor accesorii handmade by Lena Decor? Când a început totul?
E: Aș putea spune că handmade–ul este prima mea ”iubire”. De când mă știu, mi-a plăcut să improvizez și să creez lucruri, pe care toată lumea mă întreba, de unde le cumpăr.
Îmi amintesc că eram mică, nu aveam mai mult de 6-7 ani, și făceam singură hăinuțe păpușilor, iar când am crescut puțin mai mare, pe la 10 anișori, “stricam” hainele mamei mele și îmi făceam rochițe și fustițe. Apoi, ușor, ușor, totul a evoluat și a prins contur. Mi-am creat un mic atelier în București, un colțisor de Rai unde îmi petrec timpul.
2.De ce tocmai accesorii de nuntă şi botez?
E: Am fost fascinată întotdeauna de astfel de evenimente. Deseori, originalitatea și simplitatea accesoriilor fac diferența.
3. De regulă, artiştii handmade ca tine, nu au în colecția lor două produse la fel. De unde te inspiri atunci când creezi un model?
E: Mă inspiră absolut orice material care îmi cade în mână: hârtie, piele, material textil de orice fel. Mă inspiră oamenii din jurul meu, fetița mea și călătoriile în care merg.
4.Eu una, am avut mari emoții în ziua nunții şi aveam tendința să fiu crispată când era vorba să am totul pus la punct! Ți s-a întâmplat vreodată ca o viitoare mireasă să se comporte ca o adevărată Bride-Zilla? Să îți refuze comanda?
E: Întotdeauna respect întru-tocmai indicațiile mireselor, țin legătura strâns cu ele și le trimit poze pe tot parcursul procesului de creație.
Uneori ajustez anumite elemente, alteori miresele îmi zic doar: “surprinde-mă!” și atunci nu am decât să-mi imaginez ceea ce și-ar dori ele și să anticipez. Poate datorită acestor considerente, nu am avut nicio comandă refuzată.
5.Dacă ar fi să descrii în 2 cuvinte ceea ce faci, care ar fi acestea?
E: Suflet și pasiune – acestea ar fi cele două cuvinte care descriu în totalitate ceea ce fac.
6.De ce crezi că ar trebui ca viitoarele mirese să aleagă un buchet 100% handmade, în locul unuia care se ofileşte?
E: Amintirea este singurul lucru care rămâne peste ani. Un buchet din flori vii se ofilește imediat după eveniment, unul realizat handmade se păstrează o viață întreagă și arată la fel de frumos ca în prima zi.

Această prezentare necesită JavaScript.

Buchetele și aranjamentele pot fi personalizate până la cel mai mic detaliu, inclusiv cu flori care nu sunt de sezon și pe care, în stare naturală, cu greu le-ai putea găsi în perioada evenimentului.
7.Ce avantaje şi dezavantaje ai întâlnit până acum în cariera ta?
E: Marele avantaj este că poți dărui bucurie, emoție și fericire prin creațiile tale. Poți ajuta o mireasă să aibă o nuntă de vis, și să se simtă ca o adevărată prințesă cu aranjamente realizate din sute de flori, toate acestea având costuri reduse, datorită serviciului de închiriere.
Un mic inconvenient pentru toți creatorii de handmade este că uneori, costurile produselor nu sunt pe deplin înțelese și apreciate de clienții finali.

Această prezentare necesită JavaScript.

8.Ce îți place cel mai mult în ceea ce faci?
E: Îmi place faptul că mă pot exprima prin artă. Când sunt în atelier, timpul zboară efectiv, fără să îmi dau seama. Rezumând răspunsul la întrebarea ta, l-aș cita pe Confucius: „Dacă-ţi place ceea ce faci, nu vei munci nici o singură zi din viaţa ta”.
9.Câteva cuvinte pentru persoanele pasionate de handmade.
E: Continuați să faceți ceea ce vă place, iar succesul va veni cu siguranță.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *