Când talentul se împletește cu bunul gust

Continuăm seria interviurilor din campania „Let’s Handmade!”, iar astăzi facem cunoștiință cu Adriana, o altă mămică talentată ce creează bijuterii statement!
Bună Alexandra! Îți mulțumesc pentru această oportunitate – primul meu interviu!
Mă numesc Adriana Nascu, am 46 de ani şi vin din oraşul de la porțile deltei – Tulcea. Să vorbeşti despre tine, e greu, dar am câteva cuvinte, găsite cândva, care cred eu că mi se potrivesc: „Sunt un amestec de bine şi rău, de ceea ce îmi doresc să fiu şi de ceea ce am fost, de iluzie şi spulberare, de praf de stele şi cer înnorat. Sunt contopirea dintre o lacrimă de adult şi un suflet de copil”.

1. Care este povestea din spatele superbelor accesorii şi bijuterii „ART – SHOP by Adriana„? Când a început totul?
A: Am cochetat de mult timp cu lucrul manual, am început cu pictura, apoi am încercat să realizez câteva costume de dans pentru fetele mele, şi pentru că adunasem de-a lungul timpului diverse resturi de material, am încercat şi am şi reuşit să fac diverse broşe.
La început au fost pentru mine, coronițe pentru fete, mărțişoare, cadouri, iar mai apoi, le-am vândut prin magazinele din oraş. Am încercat diferite tehnici, am realizat broşe, coliere din diferite materiale, dar ceva parcă lipsea, nu-mi găseam acel lucru care să mă definească cumva. Şi l-am găsit – modelajul din pasta Amos.
2. Pe pagina ta am observat numeroase colecții. Îmi poți spune te rog, câteva cuvinte despre ele?
A: Am încercat ca fiecare colier pe care l-am realizat sa poarte un nume, şi aşa au apărut colecțiile: „Nostalgic”, „Story”, „Moments”, „Princess”, „Bonbons”.

Această prezentare necesită JavaScript.

Fiecare colier din „colecțiile” mele reprezintă o poveste, o fărâmă din viața noastră, un strop din amintirile noastre, o scânteie din dorințele noastre, o picătură din nostalgiile noastre. O mărgică dintr-un imens!
3. Care este colecția ta preferată?
A: Îmi este tare greu să spun ca am vreo colecție preferată. Ador fiecare colier realizat şi le-aş purta pe toate, mereu spun: „pe acesta îl opresc pentru mine”, dar le iubesc pe toate!
4. De regulă, artiştii handmade ca tine, nu au în colecția lor două produse la fel. De unde te inspiri atunci când creezi un model?
A: Oricât aş încerca, nu aş putea să fac două coliere la fel. Fiecare e unic! Mă inspir din tot ce mă înconjoară. O poveste spusă copiilor la grădiniță, o floare, rochia unei prezentatoare TV, cerul la apus, o amintire, răsfoirea unei reviste, un tablou.
5. Ți s-a întâmplat vreodată ca o clientă să îți refuze comanda?
A: Nu, nu cred că ar avea motive .
6. Ai avut parte de vreo comandă mai specială până acum? Ceva care să-ți dea bătăi de cap?
A: Orice comandă e specială pentru mine. Încerc să lamuresc toate detaliile de la început, şi atunci totul e ok. Singura bătaie de cap ar fi lipsa anumitor materiale pe care le folosesc, dar nu prea se găsesc în oraşul meu.
7. Dacă ar fi să descrii în 2 cuvinte ceea ce faci, care ar fi acestea?
A: Follow your dreams!
8. Ce avantaje şi dezavantaje ai întâlnit până acum în cariera ta?
A: Avantaje? Momentul în care eşti doar tu şi „minunile” tale, imaginația zboară. Idei, combinații, culori. Tu alegi, tu hotărăşti! E o senzație faină. Eşti liberă! Dezavantaje? Timpul!
9. Eşti creatoare de bijuterii extrem de frumoase. Ce îmi poți spune despre colecția ta de bijuterii? Mai ai timp să creezi şi pentru tine?
A: Lucrul de mână este bucurie, dragoste, pasiune, dar mai ales, muncă!

Această prezentare necesită JavaScript.

Este o satisfacție uimitoare să vezi cum li se luminează fața atunci când clientele îşi văd comanda, sau atunci când au de ales doar un colier, şi mai descoperă unul, şi încă unul, iar până la urmă, le vor pe toate! O satisfacție care aduce fericire!!!
Bijuterii pentru mine?? Toate sunt pentru mine! Dar sunt momente cănd rămân şi fără.
10. Mi-ai povestit că ai două fete! Să-ți trăiască! De obicei, apelează la tine pentru accesorii?
A: Mulțumesc, de asemenea! Da! Uneori, la diferite ocazii, chiar poartă colierele mele sau cele realizate de ele, pentru că mă ajută deseori în comenzile mele.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *