Parfum de mămică

perfumes

De când mă ştiu, am avut o pasiune pentru parfumuri. Dulci, florale, fresh sau orientale, le-am încercat pe toate. Îmi amintesc că plecam la liceu şi mă dădeam câteodată cu parfumurile mamei, erau de calitate, miroseau extraordinar de bine şi persistau aproape o zi întreagă. Nu  mi-au plăcut niciodată ale mele, îmi plăceau ale ei!

Pentru mine, parfumul reprezintă amprenta mea, este ca o haină invizibilă, iar dacă uit să mă dau într-o zi, este ca şi cum aş fi uitat să pun ceva pe mine, ca şi cum aş umbla dezbrăcată. Nu am renunţat la el nici după ce am devenit mamă şi am început să alăptez. Dacă plecam cu Alexuţu` în oraş, mă dădeam cu o cantitate mai mică de parfum, iar acum că el a mai crescut, am început să mă dau la fel cum o făceam înainte să nasc.
Parfumul este cel mai preţios şi impunător accesoriu pe care o femeie îl poate purta. Există parfumuri pentru mămici casnice, sportive, romantice, sexy, de carieră sau nonconformiste! Aşadar, spune-mi ce mămică eşti, ca să-ţi spun ce parfum ţi se potriveşte precum o mănuşă!

MĂMICI ROMANTICE
În fiecare femeie există un strop de romantism. Chiar dacă are de îngrijit o casă întreagă, unul, doi sau chiar trei copii, ea niciodată nu uită să emane un strop de seducţie şi romantism pentru jumătatea ei. Parfumul „Olympea” de la Paco Rabanne este pasional şi dinamic, la fel ca femeia care îl foloseşte. Ca şi compoziţie, predominante sunt notele de iasomie, mandarină şi ghimbir, combinate cu cele de vanilie şi un strop de sare şi completate de caşmir, lemnul de santal şi ambra! O altă variantă a parfumului mămicii romantice este: Chloe – Love Story.
MĂMICI CASNICE
Chiar dacă stă acasă, schimbă scutece, găteşte, spală şi calcă, nu înseamnă că mămica şi femeia casnică nu-şi poate păstra feminitatea, că trebuie să o vezi mereu îmbrăcată în trening sau să miroasă mereu a mâncare. Din contră, ea poate fi senzuală, dacă are grijă să se aranjeze şi să se parfumeze. Parfumul „Pink Bouquet” de la Moschino, este un parfum floral-fructat, cu un cocktail seducător de zmeură, bergamotă şi ananas, cu accente delicate de muşchi şi mosc. Poate fi purtat în orice anotimp, zi sau seară, şi este perfect pentru femeile ce îşi doresc o senzaţie de prospeţime şi dragoste. O altă variantă a parfumului mămicii casnice este: Yves Saint Laurent: Black Opium.
MĂMICA BUSINESS
Mămica business este acea femeie care a reuşit să împace armonios „meseria” de mamă, cu profesia. Este acea femeie ambiţioasă, puternică şi încrezătoare, care nu a renunţat la carieră. „Decadence” de la Marc Jacobs este parfumul mămicii business a anului 2016. Cu notele predominante de şofran, prună şi iris, se potriveşte de minune combinaţiei de iasomie, stânjenel şi trandafir bulgăresc pe care le are în compoziţia sa. O altă variantă de parfum pentru mămica business este: Escada – Especially Escada.
MĂMICA SPORTIVĂ
Am multe prietene, care în ciuda faptului că au devenit mămici, nu au renunţat la pasiunea lor pentru sport şi activitate fizică. Fie că merg la alergat prin parcuri, la sală, sau pleacă în drumeţii, ele au nevoie de un parfum care să le reprezinte! „Cool Water” de la Davidoff a fost parfumul meu preferat vreo 2 sau 3 ani la rând, şi-l recomand în totalitate mămicilor sportive. O combinaţie între putere şi puritate, „Cool Water” se bucură de mare popularitate încă din anul 1996!! Combinaţia de flori de trandafir cu iasomie şi citrice este completată de nota de feminitate reprezentată de aromele de nuferi şi lăcrămioare. O altă variantă a parfumului mămicii sportive este: Estée Lauder – Pleasures Bloom.
MĂMICA SEXY ŞI MODERNĂ
Acest tip de mămici sparg tiparele clasice, atât în stilul vestimentar şi modul lor de a gândi, cât şi în ceea ce priveşte creşterea copiilor. Îndrăzneţe, independente, sexy şi pasionale, au nevoie de un parfum pe măsura personalităţii lor. „Ange ou Demon” (înger sau demon) de la Givenchy, este un parfum fermecător, senzual şi demonic totodată. Caracteristicile acestui parfum se regăsesc în interiorul fiecărei femei. Aromele de Ylang-Ylang, orhidee şi crin, combinate cu cele de lemn de stejar, vanilie şi şofran, fac ca acest parfum să fie unul hipnotizant. O altă variantă a parfumului mămicii sexy poate fi: 212 Sexy dela Carolina Herrera.

Tu ce fel de mămică eşti şi care este parfumul tău preferat?

Această prezentare necesită JavaScript.

Să vă vând un pont: prietenii mei de la parfumeria.ro au toaaate parfumurile menţionate mai sus, şi nu numai! Aruncaţi un ochi acolo, iar dacă vă abonaţi la newsletter-ul lor, primiţi 5% discount!

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *