Hai să FIMO generaţie funny!

fimo

Se numeşte Roxana Vladu, are 27 de ani şi este din Bucureşti. Se caracterizează ca fiind o visătoare incurabilă, sociabilă, idealistă, veşnic îndrăgostită de viață şi optimistă! Spune că atunci când vine vorba despre ea, ZÂMBETUL e cuvântul cheie, pentru că „încerc mereu să găsesc partea frumoasă a lucrurilor, ador să experimentez, să mă joc şi să învăţ lucruri noi.”

1.Pentru cei care nu au auzit încă, cu ce te ocupi tu? Cum a început totul?
R: Handmade By Roxxy vă oferă obiecte handmade, realizate din pastă polimerică (fimo), de la căni şi tacâmuri personalizate până la bijuterii, accesorii, broşe, mărţişoare şi figurine amuzante pentru diverse evenimente. Mi-am descoperit această pasiune acum 5 ani.
Totul a început când am cumpărat nişte cercei făcuţi din fimo, am ajuns acasă, am căutat mai multe modele şi mi-a plăcut ce am văzut, aşa că am comandat câteva culori şi am început timid „joaca”. Iniţial am făcut mărţişoare şi bijuterii pentru familie, prieteni şi colegii de birou.
Am fost tare surprinsă că imi ieşeau destul de bine, aşa că am continuat şi au venit comenzi şi din alte părţi. Ideea cu tacâmurile şi cănile personalizate mi-a venit mai târziu şi de atunci activitatea mea cam asta este.fimo
2. De unde te insipiri? Este greu să vii mereu cu ceva nou?
R: În general mă ajută clienţii care vin cu ideea şi eu accept provocarea, ei imi dau indicaţiile şi de acolo dezvoltăm împreună. Foarte multe idei le găsesc şi pe internet, Pinterest-ul a devenit aplicaţia mea preferată.
Având în vedere că în general modelez personaje din desene animate, întotdeauna găsesc ceva nou de făcut.
3. Cum a fost la început?
R: Totul a început ca o joacă din curiozitatea de a vedea ce iese din mâinile mele, nu am crezut niciodată că pot realiza atât de multe lucruri sau că cei din jurul meu vor aprecia aşa mult ce fac.
A fost şi încă este foarte distractiv, mă amuză de fiecare dată când realizez personaje noi.
4. Dintre toate produsele tale, recunosc că cel mai mult îmi plac cănile decorate cu fimo, sunt în topul preferințelor mele. Pentru ce categorie de clienți sunt create?
R: Nu sunt create pentru o anumită categorie de clienţi, dar cel mai mult au avut succes în rândul copiilor şi al doamnelor.

Această prezentare necesită JavaScript.

Cănile fiind personalizate, am încercat să adaptez personajele în funcţie de pasiunile clientului final, astfel încât să fie o bucurie atât pentru copii cât şi pentru adulţi.
5. Dintre toate produsele realizate până acum, ai vreunul preferat?
R: Toate produsele îmi sunt dragi şi le realizez cu tot sufletul, însă Minionii sunt preferaţii mei şi sunt şi în topul preferinţelor clienţilor mei.
6. Care a fost cea mai trăznită comandă a ta?
R: Mi-a trimis o clientă o poză cu animalele ei de companie pentru a reproduce imaginile pe căni. M-a amuzat teribil cum a ieşit bichon-ul ei care avea un ochi jumătate albastru, jumătate căprui.
7. Spune-ne te rog de unde pot comanda oamenii produsele tale?
R: În general, comenzile se preiau de pe pagina mea de Facebook: Handmade by Roxxy.
8. Ce faci cu o piesă nereuşită? Cu toţii avem eşecuri, dar ce trebuie să învăţăm din ele?
R (râde): Cu siguranţă cu toţii avem parte şi de eşecuri. Îmi aduc aminte de marţişoarele mele cu Minnie Mouse pe care le-am scos din cuptor în varianta mulatră a personajui.
În general reutilizez materialele ce pot fi recuperate şi mă apuc din nou de modelat.
9. Ce planuri de viitor ai? Ce direcție va lua afacerea ta?
R: Momentan activitatea mea de bază este alta şi sper ca în viitor să transform această pasiune într-o afacere în adevăratul sens al cuvântului, să renunţ la job-ul actual şi să mă bucur de această activitate care îmi aduce atât de multă satisfacţie sufletească.
Evident, îmi doresc să crească vânzările, să diversific produsele şi aceastea să ajungă în fiecare căsuţă, atât în ţară cât şi în străinătate.

Dacă doriţi să faceţi un cadou cu adevărat deosebit piticilor voştri, şi nu numai, vă invit să-i faceţi o vizită Roxanei, pe pagina ei de Facebook, Handmade by Roxxy !

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *