Hai la o băiță pufoasă #REVIEW

Am tot auzit vorbindu-se de produsele pentru bebei de la Cattier. Multe mămici mi le-au recomandat, încât până la urmă am zis că nu pierd nimic dacă le testez. Aşadar, am deschis laptopul, şi am dat un search pe Google să văd unde le pot găsi. Le-am găsit la REPUBLICA BIO, aşa că am decis să arunc o privire la ei pe site. Au produse atât pentru adulți, cât şi pentru bebei, însă am preferat să comand numai pentru Alexuțu`, pentru că tot i se terminau produsele pentru băiţă.

Am ales spuma bio pentru baie CATTIER cu ulei de migdale dulci, pe care am adorat-o încă de la prima aplicare pe pielea Îngeraşului. Spuma este una fină şi catifelată, are o aromă datorită căreia efectiv îți vine să o mănânci, proaspătă şi energizantă, astfel încât m-am hotărât să schimb gama de produse a lui Alex cu aceasta de la Cattier.3283950911245_Cattier_Spuma_pentru_baita__bio__150ml_1

De regulă, mai toate produsele de bebei te îmbie parcă să le foloseşti şi tu, ca părinte, însă am hotărât să nu mă ating de produsele lui. Nu de acestea! Ceea ce mi se pare super util este faptul că are o pompiță, mult mai practică, doar apeşi, iar spuma este gata pregătită pentru folosire.
Până acum, nu am mai folosit asemenea produs pentru baia lui, deci a fost ceva nou şi pentru Îngeraş, pentru că de fiecare dată când o aplicam pe el, închidea ochişorii şi zâmbea aşa ştrengar, cred că îl gâdila, haha!
Înainte să folosesc acest produs pentru el, mi se părea că gelul lui pentru băiță se consuma extrem de repede, datorită faptului că nu prea ai cum să estimezi cât să aplici. Acum aplici mai mult şi nu realizezi, sau poate aplici prea puțin şi eşti nevoită să mai completezi, deci este cu dus şi întors. Acum este nevoie de o singură aplicare, spuma fiind destul de consistentă pentru corpul lui mititel, şi am reuşit din două mişcări să o aplic pe tot corpul lui.
Formula spumei CATTIER este potrivită atât pentru curăţarea pielii sensibile, cât şi a părului. Se îndepărtează extrem de uşor, lucru pentru care îi mai acord o bilă albă produsului, deoarece se mai întâmplă ca piticul meu să fie obosit la baie, şi atunci când se plictiseşte, sau începe să scâncească, nu ştiu cum să îl clătesc mai repede şi să ies cu el din baie.
Ca şi ingrediente, are în compoziție numai din acelea pe care eu le iubesc şi anume, bio active: apă florală din flori de portocal, glicerină vegetală, proteine din grâu, ulei de migdale dulci. 99,2% din ingrediente sunt de origine naturală.
După băiță, bineînțeles urmează masajul. Am ales de data aceasta două produse, unul tot de la Cattier, iar celălalt de la Republica BIO. Stați fără grijă, nu le combin, le folosesc o seară unul, două seri celălat şi tot aşa.
Am zis să iau un produs cu aceleaşi arome cu ale spumei pentru baie, aşadar parfumul discret al apei florale de portocal bio a fost în top!
Crema este intens hidratantă, perfectă pentru pielea delicată a micuțului meu. Mai are în compoziție unt de shea, proteine de grâu care hrănesc şi repară pielea, şi ulei de migdale, care previn uscarea pielii, o lasă moale şi catifelată. Mi-a plăcut tare mult că intră foarte repede în piele, nu este necesar să masez mult ca să poată fi absorbită în totalitate.3283950911320_Cattier_Crema_hidratanta_pentru_bebe__cu_parfum_de_migdala_dulce__pentru_fata_si_corp__bio__75ml_1_grande
Al doilea produs pentru piele nu trebuie să vă gândiți mult, ca să vă dați seama ce este! Doar mă ştiți super-fan ulei de cocos! Am ales unul de la Republica BIO, presat la rece, extravirgin şi nerafinat. Pe acesta îl folosesc şi eu, aşadar cred că se va consuma muuult mai repede decât celelalte produse. În orice caz, vă sfătuiesc să-l consumați în maxim 3 luni de zile, iar în acest timp să-l păstrați la adăpost de razele soarelui.5949072200015_Republica_Bio_Ulei_de_cocos_exravirgin_presat_la_rece_ecologic_250g_1_a5aad4bc-562f-492a-9ca7-44efda8e73dc
În concluzie, DA, sunt nişte produse minunate, extrem de folositoare, pe care le vom mai avea în casă şi pe viitor!

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *