Beneficiile uleiului de cocos

solaris

   Până să vină Alexuțu` pe lume, mă tot interesam în legătură cu ce ulei aş putea să îl masez după băiță. Oscilam între uleiul de cocos şi cel de măsline. Aşa că am făcut un mic research despre ambele, am întrebat şi mămicile de pe grupul unde activez pe Facebook, am adăugat şi sfatul mamei şi iată că ecuația era rezolvată: am ales uleiul de cocos!

În Antichitate era cunoscut drept ” copacul vieții”, iar acum este considerat a fi alimentul secolului 21. După părerea specialiştilor, cel mai bun ulei de cocos este cel nerafinat, extras la rece, organic. Este considerat a fi cel mai benefic dintre toate, deoarece toate proprietăţile sale extraordinare se păstrează nemodificate. Poate fi folosit atât în bucătărie, cât şi în cosmetică.
   Eu recunosc că îl folosesc mai mult în cosmetică şi pentru masajul bebeluşului. Am descoperit că este un bun demachiant, îndepărtează foarte bine şi cel mai waterproof rimel, îl aplic pe păr în combinație cu diverse vitamine, ca şi mască, iar mai nou, îl combin cu bicarbonat de sodiu pentru a mă spăla pe dinți. Efectul este WOW! Mai ajută şi la încetinirea efectelor îmbătrânirii, datorită conținutului bogat în antioxidanți. Pentru Alexuțu` îl folosesc ca şi ulei pentru masaj. Este bogat în vitamina E, vitamina K, fier, acizi graşi Omega-6 şi grăsimi uşor de asimilate de organism.
ulei-de-cocos
Eu îl folosesc pe cel de la SOLARIS, îl găsesc în variantă solidă, ca untul. Îl topesc şi îl transfer într-un recipient cu pulverizator, pentru a-mi fi mai uşor de aplicat. Miroase foarte bine şi lasă pielea catifelată la atingere, de aceea ori de câte ori îl dau pe Alex cu el, îmi vine să-l devorez, la cât de bine miroase, hihi!

solaris

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *