Nu cărţile cresc oameni, ci mamele!

mainile-mamei

   ” Cele mai frumoase mâini sunt mâinile mamei. Mâinile cu care şi-a mângâiat cu mândrie şi iubire burtica, atunci când erai încă în pântecele ei./ Mâinile pe care şi le împreunează într-o rugăciune trimisă cerului pentru tine…” – Irina Binder
  Astăzi o cunoaştem pe Delia Oprean! Femeie, mamă şi artistă, Delia este una dintre mămicile care îşi dedică timp, frumosului şi bunului gust, brodând tricouri, săculeţi de dormit pentru bebeluşi, trăistuţe extrem de chic şi articole decorative pentru casă.

-Bună Delia! Am avut frumoasa surpriză să te descopăr la Prinţesa Urbană. Mi-a plăcut enorm ideea ta de personalizare, şi mi-am zis că trebuie să te cunosc mai bine! Aşadar, spune-mi te rog, în câteva cuvințele, câte ceva despre tine!
-Bună! Mulțumesc pentru oportunitate! Eu vin de la malul mării, am 34 de ani, sunt de 8 ani mamă full time de doi băieți, licențiată în Finanțe Bănci! Am tot făcut diverse lucruşoare pentru prietene şi familie, iar de aici am crescut!
1. Cine te-a îndemnat să te lansezi în zona asta handmade?
D: Pasiunea pentru cusut o am de mic copil, insuflată de străbunica mea şi reaprinsă în momentul în care am devenit mamă! Nu pot spune că m-a îndemnat cineva spre această zonă, ci că mai degrabă, aşa s-au aşezat lucrurile!
2. M-a atras foarte mult numele micii tale afaceri. De unde ți-a venit ideea de „Mâinile Mamei”?
D: Numele a fost ales împreună cu un grup de prietene care mai de care mai deosebită şi mai plină de pasiune.
tricou-handmade
3. De unde te inspiri?
D: Inspirația mea vine de undeva dintr-un cumul de imagini şi idei ce apar de-a valma şi pe care mă străduiesc să îmi fac timp să le aştern. Mă ajută şi clienții care îmi dau indicii valoroase şi tot aşa, creierul lucrează cum poate el mai bine.
4. Familia ta, prietenii, îşi cumpără sau se bazează pe tine la capitolul personalizare?
D: Familia si prietenii sunt fanii mei numărul 1! Ma bucur mult de sustinerea, increderea si caldura lor!
5. Ca să zic aşa, ce randament ai? Câte tricouri faci pe lună, de exemplu?
D: Oficial, Mainile Mamei este „bebe mic”, nou născut, aşadar încă nu am făcut o statistică, însă ca şi răspuns: nu stau degeaba, mereu e câte ceva de cusut şi pentru început mă declar mai mult decât mulțumită!

handmade

6. Ai putea trăi doar din handmade?
D: Se poate trăi din handmade atâta timp cât munceşti, evoluezi, eşti serios, te perfecționezi, eşti receptiv, te implici, eşti atent la detalii şi cel mai important: atâta timp cât faci cu suflet, nu are cum să nu iasă bine!
7. Mergi la târguri de profil să vinzi, sau clienţii sunt cei de pe site-ul tău şi apropiaţii?
D: Nu agreez ideea de târguri, întrucât unul dintre motivele misiunii mele este să nu lipsesc de lângă copii! Prefer un cerc restrâns pentru moment, până se desprind puişorii de cuib.. apoi vom mai vedea!
Îți mulțumesc Delia, pentru că mi-ai dat oportunitatea să te cunosc mai bine şi să-ți cunosc şi mica ta afacere de suflet, care nu este una pe care să o întâlneşti atât de des în zilele noastre.
Pe Delia o găsiți pe facebook pe pagina ei Mâinile Mamei, unde vă puteți abona cu un like, ca să vedeți ce lucruri minunate mai creează!

sac-pentru-dormit

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *