Campania de susținere a bloggerilor

  Tocmai ce am reuşit şi eu să mă liniştesc: blog-ul meu în sfârşit este unul cu acte în regulă! Am reuşit să trec pe domeniu!
Mulțumită prietenei mele Raluca, ce a avut grijă să mă îndemne către o echipă de profesionalişti, acum blog-ul meu are un alt aspect!

Am apelat la o echipă tânără şi talentată, care a ştiut să mă asculte şi să mă ajute, iar datorită lor, blogul meu arată superb! Mi-e atât de drag atunci când intru să scriu câte ceva.
   Îmi era şi dinainte, dar acum ştiind că are un alt aspect, ştiind că atunci când îi dau „postare articol” se aşează atât de bine, mi-e şi mai mare drag.
Echipa care m-a ajutat face parte din campania de susținere a bloggerilor, Raluca fiind foaarte încântată de ei, mi i-a recomandat cu cea mai mare încredere. Aşadar, neavând nici cea mai mică idee despre web design, şi urmărind mai multe bloguri „aranjate” de ei, am zis că ei sunt soluția mea salvatoare!
Zis şi făcut! Le-am dat un mesaj, foarte prompt mi s-a şi răspuns, le-am zis cam cum aş vrea să arate, i-am rugat să mă ajute şi cu logo-ul. Ştiam exact ce vreau: aripi de înger! Şi asta am avut!
   Până seara, blog-ul meu era pus la punct!
Aşadar, pentru cei care nu se pricep la aşa ceva, recomand din toată inima campania de susținere a bloggerilor! Cel mai important lucru este că ești ascultat! Dacă ai o idee, o puteți dezvolta împreună! Prioritar este ceea ce vrei tu.
   Dacă ești în pană de idei, ei te vor ajuta! Este cea mai bună opțiune! Nu mulți se oferă să te ajute, fără să ceară nimic în schimb!

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *